STYLE SCANDINAVIA by Kristina Krøvel

Kristina Krøvel, 26, kom nylig til hjem fra tre år i London. Hun bor nå i Oslo og jobber for Promenaden Management, men hun har lang fartstid fra motebransjen gjennom både luksus-agenturet Group88 i København og de skandinaviske brands Malene Birger og Iben, ved Storheil Agenturer.

Style Scandinavia by Kristina Krøvel, 26

STYLE SCANDINAVIA

Style Scandinavia er Kristina Krøvels nettside. Kristina jobber i Promenaden Management i Oslo, og har inntil nylig bodd flere år i London der hun tok Master i International Marketing.

København

Kristina bodde og studerte også tre år i København der hun ved siden av studiene jobbet hos Group 88. Hun har også god mote-erfaring fra Storheil Agenturer der hun var markedsansvarlig fra 2016 til 2018.

Link til Style Scandinavia by Kristina Krøvel

Designer handbags

Kristina har en evne til å mixe og matche slik at samme hva hun tar på seg så ser det kult ut. Hun har en forkjærlighet for designer-handbags, men blander alt av high-streetbrends med litt dyrere skandiavisk design.

Kristina, her i Carven kjole fra Svean på Paleet

By Malene Birger

Kristina har også jobbet deltid i flere år for By Malene Birger i København så hun har en liten forkjærlighet for Malene Birgers gode kvaliteter og design.

Iben

Storheil Agenturers brand Iben, der An-Marthe Storheil selv er designer er også en favoritt både for Kristina og Anne Kathrine Krøvel.

For samarbeid med Style Scandinavia,
ta kontakt med Krovella Media Content;
anne@krovella.no

Link til Kristina på Instagram.