Sales Director of Bonnier Media

Ny annonsedirektør i Bonnier Media
Kampanje 18.10.2012

www.kampanje.com 18.10.2012

Anne Kathrine Krøvel har 12 års fartstid i mediebransjen, de siste fire som salgsdirektør i Bonnier Media. Krøvel har vært med på å lansere alle Bonniers titler i Norge de siste åtte årene, og er også sterkt involvert i videre nysatsninger i Bonnier Media. Krøvel var tidligere medeier av MMK AS som ble oppkjøpt av Bonnier i 2007.

– Krøvel har hatt salgsansvaret for våre kvinne- og boligtitler siden 2008 og har jobbet tett med meg i annonseledelsen i hele perioden. Med dette sikrer vi den viktige kontinuiteten i avdelingen, sier Juliussen.

Bonnier Medias annonseavdeling består både av Bonnier Media Annonse, Event, Creative og Analyse.

Anne Kathrine Krøvel tiltrer stillingen som annonsedirektør 1. november 2012.”

– Vi er kjent for å ha et godt miljø på Bonnier-huset og vi har vært flinke til å finne dyktige folk som drar lasset sammen. Det er mye av nøkkelen til vår suksess. Jeg gleder meg til å jobbe videre med denne flotte gjengen, sier Krøvel.”