Swedish summer home Fjällbacka

Swedish summer home for rent.

Spiseplass på kjøkkenet på hytta i Fjällbacka. Bord fra IKEA, taklampe fra Verner Panton, leselampe fra Louis Poulsen, antikke gullspeil, hagestoler fra IKEA, benk fra Home & Cottage, teppe fra Kilims Ada. puter fra H&M og House of Hackney.

Sommerhus Sverige

Sommerhus Fjällbacka. Vi kjøpte dette fine stedet som ligger noen minutter med bil utenfor Fjällbacka i 2017 etter å ha vært på jakt etter hus i Sverige i noen år. Dette huset var opprinnelig en “fisker-stue”, men eierne før oss har oppgradert det betraktelig og de brukte det også som helårsbolig.

Dag Arne, Karma og Karoline oppe på berget rett bak huset.

I dag har huset tre soverom, to stuer, og både bad og separat vaskerom. Eiendommen har også både garasje og et anneks.

Huset ligger vakkert til i le helt inntil bergene. Oppe på fjellet er det 360 graders utsikt over den praktfulle svenske skjærgården.

Et av husets tre soverom. Alle tre rom har 2 x 90 cm senger. Anneks har dobbelseng på 2 x 90.

Sommerhus til leie

Vi leier ut dette stedet til venner og bekjente i noen uker av sommersesongen. Ta kontakt vedr sommeren 2021. Huset er velegnet til 2 familier. Det har 2 bad/toalett, tre soverom og et anneks med totalt åtte sengeplasser. Huset er fylt utstyrt ellers til 8-10 personer. Kontakt for pris: Anne Kathrine Krøvel, anne@karokul.com.

Karma elsker å være på hytta der hun får løpe fritt i egen hage.

Vikarna Fjällbacka, Sverige

Vikarna Fjällbacka, Sverige. Vikarna ligger tre-fire minutters kjøring fra vestkystperlen Fjällbacka, og i underkant av ti minutter fra trivelige Grebbestad. Fjällbacka er vel nesten verdensberømt både for å være Ingrid Bergmans sommersted, men også nå i nyere tid for å være åstedene for Camilla Läckbergs kriminalromaner.

Spisestue i Långesjø. Bord fra Ikea, stoler fra Vitra og teppe fra Eske Interiør, KilimsAda.

BOVALLSTRAND

VI har tidligere hatt hus i Bovallstrand, som er en pittoresk og vakker by som ligger noen mil lenger sør på Svenskekysten. Vi ønsket oss nærmere norske-grensen og Fjällbacka og Grebbestad-området da disse byen har desidert mest å by på både sommer og vinter. Vi bruker nå også en halvtime mindre på å komme oss på hytta. Det tar bare 1 time og 40 min fra Oslo.

Kristina Krøvel på båttur ute i skjærgården
Sommerdag i Fjällbacka

Link til flere bilder av oss i den svenske skjærgården.

Huset er hvitt med rødt tak og sees her midt på bildet. Båtplassen er ca 5-10 min gange fra hytta. Badestrand og klipper er enda nærmere, kun 4-5 min å gå.

Link til mer info om byene på den svenske vestkysten.