Fra funkis til Frogner

Fire etasjer, fire stuer, fem bad og alt for mange trappetrinn. Vi gleder oss til å forlate denne herligheten på Nordstrand til fordel for en over 100 år gammel leilighet på Frogner.

FRA FUNKIS TIL FROGNER

Etter nesten tyve år, og oppussing av tre eneboliger og en leilighet på Nordstrands-platået så gikk ferden til Frogner. Det var ikke lett å finne en leilighet som både har balkong med sol hele dagen, heis, fint lys og som har tre soverom og stuer på rekke og rad. Kravene var mange og tid tok det, men til slutt fant vi en fin leilighet.

Det var så varmt den uken så det var ikke så mange som orket å gå på visning, så det er mulig de fikk gjort et godt kjøp. Det vil tiden vise. Vi skal i alle fall flytte fra en helt strøken funkis-bolig på beste Bekkelaget til en over hundre år gammel leilighet på Frogner.

Hovedstue i en litt mer strippet versjon enn den vanligvis er i.

EN FLATE

Den nye leiligheten på Frogner er på en flate, og ingen kommer til å savne å bo i fire etasjer. Derimot så har Pareliusveien 13 G fire etasjer og med vaskerom i kjelleren og soverom i den øverste etasjen så blir det mye unødig frakting av klær opp og ned trappene. Til alle dere utbyggere; det er ikke praktisk med vaskerom i kjelleren selv om man lager en fancy tunnel fra øverste etasje til nederste. Klærne skal opp igjen også.

Ett av fire bad i Pareliusveien 13 G.

FIRE BAD

Funkishuset på Nordstrand har fire bad og dette i hvitt marmor er det aller fineste. To av de andre badene ha grå fliser og badet i Karolines etasje har samme type lyse marmorfliser som dette.

Link til KAROKULs HouseTour som er sett langt over 130 000 ganger!

No Comments

Leave a Comment