KAROKUL X OPI WITH COMPETITION AND GIVE-AWAY

SPRING COLLECTION AND BASE COLLECTION

Karokul is an ambassador for OPI and in March she created a Tiktok to promote the Spring Collection and the Base Collection – and she also arranged a give-away that was published on both Tiktok, IG stories, and IG posts.

COMPETITION

After five days, more than 800 people are participating in the competition!

She wrote this on Tiktok:

«Annonse💅🏼KONKURRANSE!🥳Vinn 4 fine lakker og top- og base-coat, fil og neglelakkfjerner fra OPI @OPI 💗Visste du at neglelakken varer veldig mye lenger om du bruker base-coat og top-coat? 👉🏼Se konkurranseregler på IG eller i kmt-feltet her ↗️#opi # opinordic«

@karokul

Annonse💅🏼KONKURRANSE!🥳Vinn 4 fine lakker og top- og base-coat, fil og neglelakkfjerner fra OPI @OPI 💗Visste du at neglelakken varer veldig mye lenger om du bruker base-coat og top-coat? 👉🏼Se konkurranseregler på IG eller i kmt-feltet her ↗️#opi #opinordic

♬ original sound – Kira✨

IG POST WTH COMPETITION

IG post has 65.543 views and a reach of more than 57 000 people.

The audience here is girls 13-24 (92%)

IG STORIES OPI SPRING COLLECTION

THE WINNER IS — ON IG STORIES