Hopp til innholdet

KAROKULS SECOND BOOK IN THE MAKING

FRA KAROLINE TIL KAROKUL

«Fra Karoline til Karokul 16 år – 300 000 følgere» was published at KAGGE forlag in 2020.

Karoline Krøvel in collaboration with Anne Krøvel wrote the book. It tells Karoline’s story from when she got her YouTube channel til 2020 when she as a 16-year-old had 300 000 followers on Tiktok, YouTube, and Instagram.

Link to Kagge forlag.

Karokuls’ book is about her journey to get 300 000 followers as a 16-year-old Norwegian girl.

ON THE TOP LIST

BOKHANDLERFORENINGENS TOP LISTS

Karokuls’ book was on Bokhandlerforeningens (The booksellers’ association in Norway) Top Lists for both November and December.

Link to Top List November.

Link to Top List December.

«Boklista er utarbeidet av Bokhandlerforeningen. Salgsstatistikk er hentet fra følgende bedrifter: ARK Bokhandel, Tanum, Akademika, Norli, Libris, Tynset Bokhandel, Aksdal Bok og Papir, Haugenbok.no, Bokkilden, AdLibris og Boksalongen LiB. Bokdata fra Bokbasen AS. Boklista følger fastprisperioden og viser salget av titler utgitt innenfor inneværende fastprisperiode.»

YOU LOVE IT

Every day, Karokul get DMs from readers who say that «Fra Karoline til Karokul» is the best book they ever read, and that they have read it many times.

We are so happy to read this. The Gen Z generation is not known to read a lot of books, and we are very happy to contribute to their reading.

KROVELLA BOOKS

NEW BOOK FROM KAROKUL

Karoline and Anne Kathrine are working on the second book about Karokul. This is in progress and the working title is «KAROKUL VGS.» Karokul VGS will tell the story of Karokul in VGS and the special years 2020-2023.

This is a «mock-up» of the book «KAROKUL VGS» and not the real cover.

YOU CAN NOW READ THE BEGINNING OF «KAROKUL VGS.» :

FORORD

«Min forrige bok «Fra Karoline til Karokul» utgitt på Kagge Forlag i 2020 handlet om hvordan jeg begynte med sosiale medier veldig tidlig og fikk over tre hundre tusen før jeg fylte seksten år. Jeg fikk Instagram som åtteåring, Musical.ly som tolv-åring og egen YouTube-kanal som tretten-åring.

Nå er jeg 19 år, og som deg har jeg alt for mye skjermtid. Jeg er skoleelev og i tillegg er jeg en av Norges største influensere. Snart har jeg kommet meg gjennom videregående skole samtidig som jeg har laget hundrevis av reklame-Tiktoker og Instagram-poster for Utdanningsdirektoratet, Osloskolen, Helsedirektoratet, Kreftforeningen, Unicef, Den Norske Kirke, H&M, Sony, Fjordland, Ghd, Subway, Lyko, Shiseido, Marc Jacobs og mange andre.

Mens jeg har gått på videregående har jeg også tatt en akutt blindtarmoperasjon og en mandel-fjernings-operasjon. …Mitt kull har tatt nesten to av årene på videregående halvsovende fra senga, med læreren på teams, og vår første eksamen blir i 2023 når vi er russ. Og ja, jeg har selvfølgelig hatt korona to ganger.

I tillegg måtte jeg begynne på en vgs. der jeg ikke kjente andre enn Sara. Første dagen lo alle guttene seg i hjel når de googlet meg og fant ut at jeg var Youtuber og hadde skrevet bok. #brastart

…….»