Anne Kathrine Krøvel og Karokul på Talerlisten.no

Karoline Krøvel Midtbø og Anne Kathrine Krøvel på Talerlisten med «Engasjerende innhold for gen Z»

KAROKUL OG ANNE KATHRINE PÅ TALERLISTEN.NO

Dette skriver Talerlisten.no om Karokul og Anne Kathrine:

«Karoline Krøvel Midtbø, alias «KAROKUL» er 16 år. Hun har knekt koden som mange mediefolk og markedsførere generelt drømmer om, nemlig hvordan engasjere Generasjon Z, de som er født etter internett kom.

Med 172.000 følgere og 20 millioner likes på TikTok er hun på Topp 10-listen i Norge. Hun har over 55.000 abonnenter på YouTube og er også stor på Instagram og Snap. Hun har samarbeidet med Disney, UNICEF, Norway Cup og Dyreparken i Kristiansand. Sammen med mamma Anne Kathrine Krøvel forteller hun sin historie og hva hun tenker om hvorfor så mange liker hennes videoer på sosiale medier.

Anne Kathrine Krøvel har vært med på å lansere en rekke nye medier på det norske markedet, som salgsdirektør i Bonnier Media. Hun har over ti års ledererfaring fra mediebransjen både innen tradisjonelle medier, sosiale medier og med salg og management for flere av Norges største influencere.

Hun har en master i innovasjon og kommersialisering fra Handelshøyskolen BI og 5-årig pedagogisk utdannelse fra OsloMet. Familiens hund Karma har også 10 000 følgere på Instagram. Anne Kathrine og Karoline holder foredrag sammen, eller hver for seg. Karoline kan også delta i samtale med intervjuer på scene»

Link til Talerlisten.no som er Norges største utleier av foredragsholdere, konferansierer og kursholdere.

FOREDRAG PÅ MFOCASE2020

KAROKUL og Anne Kathrine Krøvel skal holde et 40 min foredrag på MFOCase 2020 på Latter i Oslo den 12. mars – Se link her.

KAROKUL og mamma Anne Kathrine Krøvel skal holde foredrag på Latter 12. mars i regi av MFO, Markedsføringsforeningen.