Hopp til innholdet

VISSTE DU AT DU KUNNE GJØRE DETTE PÅ TIKTOK?

DU KAN SPØRRE PUBLIKUM OM DERES FAVORITTER

Skap engasjement, akkurat slik som du kan gjøre det på Instagram Stories. I Tiktok Ad Manager kan du legge til add-ons som både skaper engasjement for kampanjen din og som lar deg måle engasjementet disse skaper.

Det er et kjent triks på Instagram å spørre publikumet ditt om relativt enkle ting, slik at de lett svarer. Da skaper du boost og engasjement – og du blir bedre kjent med hva publikummet ditt liker, til neste gang.

LINK TIL DIN NETTSIDE OG TRAFIKK TIL DIN NETTSIDE

Tiktok byr på verden største publikum, og Tiktok har også funksjoner som lar deg linnke til egen nettside, ikke bare i profilen din, men også rett fra Tiktokene og annonsene dine. Har du lyst til å lære hvordan du gjør det?

BOOSTE ANNONSEN DIN OG VISE DEN TIL AKKURAT DET PUBLIKUMMET DU VIL

På Tiktok så kan du velge hvem som skal se Tiktoken / annonsen din. Det er mange segmenterings-muligheter, og disse hjelper deg til å nå flere enn de som er ditt vanlige publikum. Det er ikke så dyrt som du kanskje tror å nå hundretusenvis i målgruppen din på Tiktok.

OPPLÆRING I TIKTOK AD MANAGER

Vi hjelper deg med å komme i gang med Tiktok Ad Manager. Vi kan både gjøre tjeneste for deg, og lære deg opp i dette relativt enkle, men veldig nyttige verktøyet, slik at du kan bruke det selv i din bedrift.

VISSTE DU AT DU KUNNE GJØRE DETTE PÅ TIKTOK?