Hopp til innholdet

Karoline PÅ KYLIE COSMETICS EVENT I PARIS

KAROLINE KRØVEL X KYLIE COSMETICS

Karoline har samarbeidet med Kylie Cosmetics in nesten ett år, og i mars 2024 var hun på lansering av Kylies nye parfyme i Paris.

Karoline Krøvel for Kylie Cosmetics in Paris 2024.

KAROLINE X KYLIE COSMETICS

I løpet av Karolines samarbeid med Kylie Cosmetics har hun laget innhold for både Kylie Mascara, Kylie Lipgloss, Kylie Concealer, Kylie Foundation og nå; Kylie Fragrances. Karoline har over 400.000 følgere i sine kanaler, og for Kylie Cosmetics har hun laget mest innhold for sine kanaler på Instagram og Tiktok, men også noe på Snap Chat, der hun nå har nesten 55.000 følgere. Karoline har flest følgere på Tiktok. Hele 260.500 følger henne der, og siden hun snakker norsk på Tiktok så har hun nesten bare norske følgere. Over 90% av følgerne på Tiktok er norske. Det betyr at Karoline når 235.000 norske ungdommer, bare via sin Tiktok-kanal.

During Karoline’s collaboration with Kylie Cosmetics, she has created content for Kylie Mascara, Kylie Lipgloss, Kylie Concealer, Kylie Foundation, and now; Kylie Fragrances. Karoline has over 400,000 followers on her channels, and for Kylie Cosmetics she has created most content for her channels on Instagram and TikTok, but also some on Snap Chat, where she now has almost 55,000 followers. Karoline has the most followers on TikTok. As many as 260,500 follow her there, and since she speaks Norwegian on Tiktok, she has almost only Norwegian followers. Over 90% of the followers on TikTok are Norwegian. This means Karoline reaches 235,000 Norwegian youths just via her TikTok channel.

to be updated